san.jpg

SANNE ANDRÉE WILTENS 

sanne@studiofabrick.nl

 
 

JUSTINE VAN ZOEST

justine@studiofabrick.nl

 
 

THE STUDIO.

Studio Fabrick is in 2012 opgericht door Sanne Andrée Wiltens en Justine van Zoest (beiden afgestudeerd aan de TU Delft). Momenteel werken we met z’n tweeën en worden zo nu en dan ondersteund door stagiaires. Daarnaast hebben we een geweldig team om ons heen verzameld van bouwers en leveranciers. Ons eerste project - B.Amsterdam - is ons thuis. Hier werken we in een open ruimte aan onze projecten, ontmoeten we klanten en lunchen we samen met andere B.members (voor wie we inmiddels ook veel interieurs hebben gerealiseerd).

Door dicht bij de bron te zitten zien we in de praktijk hoe gebruikers het ontwerp ervaren. Deze feedback geeft ons veel kennis en energie om te ontwikkelen. Daarnaast is het een geweldig visitekaartje. 

Studio Fabrick staat garant voor een hoogwaardig (ver)bouwplan. Dit ontwikkelen wij met een artistiek oog voor detail door tot een samenhangend geheel van ruimtes die zowel onderscheidend als persoonlijk zijn. Wij houden van direct contact en korte lijnen. Per project is steeds één van ons projectleider en dus het aanspreekpunt.


STUDIO FABRICK IN DE MEDIA

IBM Brandstore

Article - opening IBM Brandstore

april 2015


HAARLEMS DAGBLAD

Kenau en andere moedige Haarlemse vrouwen in Historisch Museum Haarlem

31-01-2014

 

 


MAS&CO. DANST MET LEF

Het ontwerp dat Studio Fabrick maakte voor het Historisch Museum Haarlem werd  gebruikt als decor voor de prachtige dansvoorstelling MAS&CO. danst MET LEF

06-04-2014


HAARLEMXL.NL

Open Monumentendagen - opening Stadsmuseum

oktober 2013


LIBELLE

Tentoonstelling Vrouwen met Lef; Kenau en andere Haarlemse heldinnen

maart 2014